Dimecres, 1 de febrer de 2023Castellano  


Laura Perez Vernetti i Ferran Fernández presenten ''POÉMIC''
acec14/10/2015(Foto:lpv)
 

Dia 15 d'octubre a les 19,00 hores
Presentació de Poémic, de
Laura Perez Vernetti y Ferran Fernández
a càrrec d'Agustín Calvo Galán
La Central del Raval

La dibuixant Laura Pérez Vernetti ha convertit en tires còmiques de dues o tres vinyetes 52 poemes breus del poeta Ferran Fernández. El resultat és una obra, en paraules del crític Jesús Jiménez, autor del pròleg, més que revolucionària, veritablement poètica. Es tracta d'un experiment sorprenent: poesia i còmic fent POÉMIC.


Laura Pérez Vernetti va començar a publicar en 1981 en la revista El Vívora, al costat de guionistes com Carlos Sampayo, J. M. El Duca, Felipe Hernández Cava i Antonio Altarriba. La seva obra tracta preferentment els temes de la literatura adaptada a la historieta, el còmic experimental, el còmic eròtic i els temes socials i polítics. Ha adaptat al còmic a escriptors com Maupassant, De Quincey, C.G. Jung, Kafka, Pessoa... Ha publicat i exposat les seves il·lustracions i còmics en un bon nombre de països d'Europa i Amèrica. A la fi de 2011, Luces de Gábilo va publicar el seu celebrat Pessoa & cia.

Ferran Fernández (Barcelona, 1956) és periodista, professor universitari i dissenyador gràfic. Autor de set poemaris, entre els quals destaquem Lógica sentimental, Sufrir en público, Guía del odio i Bolero mix. Poeta experimental, amb un bon numero d'exposicions i projeccions realitzades, és editor de Luces de Gábilo.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2