Dilluns, 6 de febrer de 2023Castellano  


José Corredor Matheos presenta ''Encuentros'', llibre de Román Rojas Cabot
acec22/10/2015(Foto:ec)
 

Dia 16 de novembre a les 19,30 hores
Presentació el llibre de Román Rojas Cabot 
Encuentros
a càrrec de José Corredor Matheos
Aula dels Escriptros 5a. planta de l'Ateneu Barcelonès

 

L'Editorial Criteria ha presentat aquesta nova obra de l'intel·lectual i diplomàtic Román Rojas Cabot, Encuentros,  i del seu contingut ens diu: "no només parla de la vida interior de l'autor, sinó que, de manera molt particular, també construeix la seva pròpia estètica, una poètica de la mirada i del canvi, de la contemplació en moviment" tot dins del conjunt format per 40 poemes que arriben als estats de l'ànima i que ens porten, com bé diu l'editorial responsable d'aquesta publicació, en ser que sent i pensa, que s'inquieta, es pregunta i medita, que mira fora i endins, sempre trepitjant les petjades més antigues que han acompanyat invariablement la vida interior de l'humà...

Encuentros se'ns presenta ara amb un pròleg de Juan Liscano i ve a ser un altre important assoliment en aquest fer de Rojas Cabot iniciat a mitjan segle XX, per l'any 1953, amb un drama teatral que va titular Ahora empezamos otra cosa, estrenat en el Teatre Comèdia de Barcelona. Aquesta obra va ser finalista en el Premi Ciutat de Barcelona 1952. Allí s'inicia qui serà un incansable home de lletres amb les seves múltiples novel·les i assajos que li han guanyat lloc prominent en l'univers literari llatinoamericà.

Román Rojas Cabot, veneçolà universal nascut a Barcelona, on també va fer la seva carrera d'advocat, professió que va combinar amb la diplomàciac, amb importants càrrecs dins de la Cancelleria veneçolana, en la qual va tenir destacada figuració com a director de Fronteres.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2