Divendres, 27 de gener de 2023Castellano  


Goya Gutiérrez presenta el seu llibre ''Grietas de luz''
acec26/10/2015(Foto:vre)
 

Dia 10 de novembre a les 19,30 hores
Presentació del llibre
Grietas de luz
de Goya Gutiérrez
amb: José Corredor-Matheos i Neus Aguado
Casa de la Paraula
C/. Rosselló, 154 Barcelona

 

Des del títol mateix, Grietas de luz és un acostament a l'ambigüitat d'un buit que conviu amb l'esperança de la llum, amb la secreta promesa que roman i ens salva del fracàs i la negació última. Estructurat en tres parts que són, al seu torn, tres espais poemàtics ben definits, aquest nou llibre de Goya Gutiérrez oscil·la entre passat i futur, ens condueix des de la infantesa a la maternitat, des dels naufragis i les pèrdues d'un altre temps al retrobament i la convivència amb la filla, que és també el retrobament amb la bellesa, la celebració de la bellesa, el naixement de la vida i el seu esplendor.

Un llibre que ens parla de la transcendència del temps, dels límits i la riquesa de l'existència humana, de la finitud del temps i la fugacitat de l'ésser en el seu itinerari vital.

Goya Gutiérrez neix a Saragossa en 1954, és Llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat de Barcelona. Ha estat professora d'ensenyament secundari, impartint l'assignatura de Llengua i Literatura castellanes. Des de 2003 és directora de la revista literària Alga. Ha publicat les plaquetes Regresar (1995) i  Desde la oscuridad/From the darkness (2014), i els  poemaris De mares y espumas (2001), La mirada y el viaje (2004), El cantar de las amantes (2006), Ánforas (2009) i Hacia lo abierto (2011). Els seus poemes i treballs crítics han aparegut en nombroses publicacions, revistes i antologies. Poemes seus han estat traduïts al català, italià, romanès i anglès.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2