Diumenge, 25 de setembre de 2022Castellano  


Com vendre els teus llibres utilitzant un bon màrqueting digital?
Ricardo Fernández16/2/2016(Foto:)
 

L'última trobada d'Escriptors en Xarxa organitzada per l'ACEC el 15 de febrer de 2016 va tractar sobre “Com vendre llibres directament utilitzant un bon màrqueting digital?”. Aquest cicle, coordinat per Ricardo Fernández, té l'objectiu de tractar la difusió de la literatura a través de les xarxes digitals i de la problemàtica del llibre en format digital. En aquesta ocasió, els ponents van ser Ana Oliva i Marc Reklau que han rendibilitzat aquesta via i han aconseguit vendre un nombre important d'exemplars, tan físics com a digitals, efectuant màrqueting digital i sense utilitzar el canal habitual d'editorials i llibreries.

Ana Oliva va explicar les seves experiències com a autora que s'ha enfrontat a la publicació i venda física o digital de llibres, tant a través d'una editorial o l'autoedició i en aquest cas utilitzant Amazon o imprimint i distribuint els seus llibres directament. Ana va comentar les diferents problemàtiques de cada canal i es va centrar en la seva experiència d'impressió i distribució directa recolzada per campanyes de màrqueting a través de les xarxes socials i la seva pàgina web.

Marc Reklau va focalitzar la seva intervenció en les seves experiències de venda a través de Amazon en diferents idiomes i països, en els quals ha destacat diverses vegades entre els best sellers d'aquesta plataforma. Marc ven llibres digitals o en paper, aquests també impresos i distribuïts per Amazon, recolzat en campanyes de màrqueting pròpies i tenint en compte els recursos i eines que la plataforma posa a la seva disposició.

Els dos ponents van efectuar unes exposicions molt pràctiques indicant les eines que utilitzen, el seu cost, la qualitat del servei que reben i la seva experiència sobre la traducció en vendes d'aquestes accions i dels diferents nivells de preu del llibre. També es va tractar del regal parcial o total de l'obra, com a acció de màrqueting que després pot ser àmpliament recompensada a través de vendes de pagament.

El públic, que va omplir completament la sala, va participar en un animadíssim col·loqui amb els ponents que va permetre aclarir dubtes i aclarir les possibilitats d'aquest canal de venda enfront del tradicional d'editor i llibreria.

Ana Oliva   PDF: "Marketing Online para Escritores"

Marc Reklau  PDF: "Cómo vender más libros en Amazon"   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2