Diumenge, 29 de gener de 2023Castellano  


Ha mort el doctor Manuel Pujales, un poeta apassionat
17/3/2009Manuel Pujales (Foto:Carme Esteve)
 
El doctor Manuel Pujales, poeta i soci d’honor de l’ACEC, va morir ahir, 16 de març de 2009, a l’edat de 82 anys. Pujales era un prestigiós metge i professor de dermatologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, que sentia una gran passió per la poesia, que va començar a escriure als 18 anys, amb Sueños de amor.

Entre la seva obra, caracteritzada per la seva tendresa, la idealització de la dona i l’estudi de l’ànima dels éssers humans des d’una perspectiva còsmica i temporal, s’hi troben títols com Amor, placer, dolor: poemas para Gloria; Amor, placer, dolor: poemas para las flores; Amor sideral; El cielo que nos une; Flor de amor; La flor de la maternidad: canto al niño no nacido; Poemas a la mujer; La ventana de la aurora i Viaje de fraternidad.

Pujales va ser fundador de l’editorial i de la revista Armonía poética, publicació gratuïta que va dirigir ell mateix, des de l’any 1992, amb l’objectiu que els amants de la poesia poguessin publicar els seus textos i on es van poder llegir molts dels seus poemes.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2