Dimecres, 8 de febrer de 2023Castellano  


Presentació de ''Amar se escribe breve'', de Carmen Alcalde
acec5/3/2016(Foto:ec)
 


 Dijous passat, 17 de març, a les 7 de la tarda en el Aula dels Escriptors de l'ACEC, va tenir lloc la presentació del llibre Amar se escribe breve, de l'escriptora Carmen Alcalde, que edita Edicions Carena. En la presentació, l'autora va estar acompanyada per l'Editor José Membrive, l'advocada  Monserrat Fernández Garrido i l'escriptora i periodista Carme Freixa, referent en el moviment feminista.

Va obrir l'acte la poeta Neus Aguado donant la benvinguda als assistents i glossant la importància de Carmen Alcalde tant des del punt de vista humà com a literari. José Membrive, l'editor, va posar l'accent en l'autenticitat que emana de l'obra d'una autora indòmita que culmina la seva carrera literària amb una apologia tendra, descarat i volcànica de l'amor com a forma de gaudi i rebel.lia, fora de les prescripcions del patriarcat.

Per la seva banda Montserrat Fernández va posar l'accent en el valor humà de l'autora que ja és un referent imprescindible en el moviment feminista espanyol. La seva vida ha constituït en si mateixa un crit per la llibertat sexual. Carme Freixa va assenyalar que el valor alliberador i transgressor de l'obra de Carmen Alcalde ha permès obrir bretxes de llibertat amorosa en la fèrria i fosca moral del patriarcat. Va tancar l'acte l'autora invocant el valor de la literatura com a canal que ens permet beure la vida en tota la seva intensitat.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2