Dissabte, 28 de gener de 2023Castellano  


José Luis García Herrera guanya el Premio Internacional de Poesía Luys Santamarina-Ciudad de Cieza amb l'obra ''Mares de escarcha''
acec26/4/2016(Foto:ljgh)
 
Amb el seu poemari Mares de escarcha, l'escriptor i poeta José Luis García Herrera s'ha alçat amb el Premio Internacional de Poesía Luys Santamarina-Ciutat de Cieza, que un Jurat presidit pel catedràtic de Llengua Espanyola Bartolomé Marcos Herrera, reunit a aquest efecte, ha fallat en la tarda del dia 28 d'abril.

L'obra premiada segons el parer dels membres del Jurat, forma un poemari unitari, de fàcil sonoritat i estructura molt poètica, que ha motivat gairebé la unanimitat en el Jurat.

L'autor té un llarg recorregut com a escriptor de prosa i poesia, havent obtingut nombrosos premis entre els quals destaquem els de Blas d'Otero (2004), Ateneo Guipuzcoano, (2007) o el Juan Alcalde (2010) i el Festa d´Elx (2011). Ha dirigit la Revista literària El juglar y la luna, és director de l'Academia Iberoamericana de Poesía de Barcelona i fundador dels Premis literaris Sant Andreu de la Barca.


   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2