Dissabte, 28 de gener de 2023Castellano  


Primera trobada d'Escriptors Recòndits
Marga iriarte26/5/2016
(Foto:ac)
 

El 24 de maig, a l'Aula dels Escriptors de l'Ateneu, es va celebrar la primera trobada d'Escriptors Recòndits, el blog del mateix nom és una proposta de Francesc Cornadó i Miquel Cartisano. Durant aquests dos anys de vida, Escriptors Recòndits ha divulgat l'obra de més de seixanta creadors, escriptors, poetes, il·lustradors i videoartistes que, en molts casos, estan fora del circuit comercial.

La primera trobada d'EE.RR ha estat una reafirmació de l'èxit del blog, la participació activa dels autors presents a la sala demostra que una vetllada literària pot ser, també, una excel·lent ocasió per emocionar-se i compartir l'alegria.

La celebració va destacar per la brillant participació dels autors Recòndits, la lectura d'obra inèdita i publicada, pels mateixos creadors, i per Francesc Cornadó i Miquel Cartisano en nom dels qui no van poder estar presents, va despertar l'interès per la qualitat dels textos.

La bona atmosfera d'aquesta primera trobada convida a repetir-ho. Aquest desig explícit dels qui participem, augura futures celebracions on el gaudir de llegir i escoltar, serà un recòndit plaer entre amics.

Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2