Dimarts, 31 de gener de 2023Castellano  


Com crear un llibre digital? Transformar un fitxer Word en un ePub
Ricardo Fernández30/5/2016(Foto:lr)
 
Escriptors en  xarxa
Dia 13 de juny a les 19,00 hores
Taller pràctic: Com transformar un fitxer Word o PDF en un ePUB

Amb. Enric Sagrera i Catalina Bohórquez
Presentació: Ricardo Fernández

Aula dels Escriptors
5a. Planta de l'Ateneu Barcelonès

Com crear un llibre digital?
Transformar un fitxer Word en un ePub

El proper 13 de juny, a les 7 de la tarda, es realitzarà una nova Trobada d'ESCRIPTORS EN XARXA organitzat per la ACEC (Associació Col·legial d'Escriptors de Catalunya), en els quals es tracta de la difusió de literatura a través d'Internet i les "Xarxes socials", i de tot el relacionat amb el llibre en format digital.

En aquesta ocasió la reunió consistirà en un taller pràctic sobre com es pot transformar un fitxer Word o PDF en un ePub, que és el primer repte al qual s'enfronta un autor que vulgui autopublicarse en una plataforma digital. Amb les instruccions que es donaran l'autor coneixerà els passos bàsics de la transformació i podrà valorar si li és més convenient afrontar personalment aquest treball o cedir-ho a un professional. També es comentaran les eines disponibles a la xarxa per a la transformació i si compleixen, o no, les expectatives de qualitat desitjables.

Explicarem per exposar aquest tema amb dos professionals de Bebookness, empresa que realitza aquestes tasques de conversió, a més d'altres d'agregació en plataformes digitals: Enric Sagrera (Director General) que efectuarà una exposició general del procés i Catalina Bohórquez (Responsable d'operacions) que explicarà els diferents passos, reptes i problemes de la transformació. Com hem indicat, l'acte tindrà una orientació molt pràctica i dirigida a l'autor que s'està plantejant publicar digitalment. Després de les exposicions s'obrirà un col·loqui, moderat per Ricardo Fernández, atès que l'opinió dels participants i resolució dels seus dubtes és molt important per ser persones interessades en aquests processos.

Aquest és un acte per a membres de ACEC, però convidem a persones interessades que no ho siguin, ja que és una via perquè coneguin els avantatges de pertànyer a la nostra Associació. Per motius logístics preguem que els qui penseu assistir ens ho indiqueu a través d'un mail a info@acec.cat  o us apunteu en l'esdeveniment que hem creat en Facebook: https://www.facebook.com/events/1732548720334614/


   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2