Dissabte, 4 de febrer de 2023Castellano  


'El Butlletí' número 71 tracta sobre la indefensió jurídica del col·laborador
15nal19/10/2007


El Butlletí de l'ACEC número 71 arribarà en els pròxims dies als associats. Es tracta del primer número després de la reorganització dels elements de comunicació de l'Associació, que ha permés ampliar la informació que transmet l'entitat als seus associats i al conjunt de la societat a través del web.

El pròxim butlletí inclou un reportatge sobre la situació d'indefensió que viu a Espanya la figura del col·laborador als mitjans de comunicació. Aquesta informació ha estat elaborada arran del cas Cristina Peri Rossi, a la qual se li va comunicar que deixava de col·laborar a Catalunya Ràdio, on ho havia fet durant tres anys, sense cap dret a reconsideració o indeminització. El reportatge recull les opinions d'experts jurídics com Mario Sepúlveda, Ricard Avilés o Josep M. Loperena, així com representants de les entitats de defensa de drets d'autor com Antonio Tello (ACEC) o Dardo Gómez (Sindicat de Periodistes de Catalunya).

El Butlletí de l'ACEC número 71 inclou altres informacions com l'estat de la negociació per la còpia privada, que es troba en un moment molt crític per als interessos dels autors, la reforma dels estatuts de l'ACEC o un recull de comentaris publicats als mitjans entorn la figura de Carlos Trías, desaparegut el passat mes d'agost.

Amb la reorientació dels elements de comuniació de l'entitat, El Butlletí de l'ACEC redueix el seu nombre de pàgines (dotze en cada llengua, enlloc de les setze que tenia fins ara), ja que part d'aquesta informació es destina a El Quinzenal, amb l'objectiu de guanyar actualitat i dimensió.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2