Dilluns, 6 de febrer de 2023



Castellano  


Escriptors en xarxa. Eines digitals que tot escriptor hauria de conèixer
acec26/10/2016



(Foto:lr)
 

Dia 30 de novembre a les 18,30 hores
Escriptors en xarxa.
Eines digitals que tot escriptor hauria de conèixer
amb: Ana Nieto
Presentació: Ricardo Fernández
Aula dels Escriptors (ACEC)
5a. planta de l'Ateneu Barcelonés

El dimecres 30 de novembre a les 18,30, a l'Aula dels Escriptors de l'Ateneu Barcelonès, carrer Canuda 6, 5a, es realitzarà una nova trobada d'ESCRIPTORS EN XARXA organitzada per la ACEC. En aquestes reunions es tracta del llibre en format digital, de la difusió de literatura a través d'Internet i les "Xarxes socials" i de les eines digitals que pot usar l'escriptor.

En aquesta trobada es comentaran les eines digitals imprescindibles per ajudar a l'autor en la confecció, llançament dels seus llibres i en la potenciació de la seva marca personal com a escriptor. La ponent, Ana Nieto Churruca, consultora, docent i escriptora, té una àmplia experiència en el camp del màrqueting i les noves tecnologies per a escriptors. Ella és directora de l'agència de màrqueting digital "Web Empresa 2.0" i fundadora de "Triunfa con tu libro", en la web del qual descriu les seves activitats professionals i on té una col·lecció de Podcast, que ja aconsegueix els 80 fitxers de veu, amb entrevistes o comentaris sobre els reptes als quals s'enfronta l'escriptor que vol publicar i donar a conèixer la seva obra.

La reunió es planteja com un taller molt pràctic en el qual Ana Nieto mostrarà quins són aquestes eines digitals (la gran majoria gratis), per a què serveixen i com funcionen, amb l'objectiu que puguin ser utilitzades immediatament per l'escriptor per estalviar-li treball i ajudar-lo a llançar la seva obra. La presentació agruparà les eines en quatre fases del procés que realitza l'escriptor en publicar i difondre un llibre:

Escriptura i prellançament del llibre
Publicació del llibre.
Llançament del llibre
Gestió de xarxes socials i marca personal de l'escriptor

En aquest tipus de trobades de treball, l'opinió dels participants com a escriptors i usuaris és molt important i la desenvoluparem en el col·loqui que serà moderat per Ricardo Fernández. Aquest és un acte per a membres de l'ACEC, però convidem a persones interessades que no ho siguin, ja que és una via perquè coneguin els avantatges de pertànyer a la nostra Associació. Per motius logístics, preguem que els qui penseu assistir ens ho indiqueu a través d'un mail a
info@acec.cat o us apunteu en l'esdeveniment que hem creat en Facebook



   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2