Dissabte, 4 de febrer de 2023Castellano  


L’ACEC celebra Sant Jordi amb els seus socis
22/4/2009Imatge de la parada de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu a les Rambles, l'any passat (Foto:Carme Esteve)
 
L’Associació Col·legial d’Escriptors de Catalunya vol celebrar el dia de Sant Jordi amb tots els seus associats. Per això, els convida a apropar-se a la parada que compartiran amb altres associacions culturals al bell mig de Rambla de Catalunya –davant el número 19–, de 14 a 20 hores, on seran obsequiats amb una rosa, un punt de llibre i una postal. Aquest és el primer any que l’ACEC pren aquesta iniciativa, una bona manera de celebrar un dia tan especial per als qui estimen els llibres, entre ells, evidentment, els qui els escriuen.

Entre el munt d’activitats que s’organitzen demà, cal destacar la lectura pública de l’obra Incerta glòria, de Joan Sales, que es realitzarà al pati Romàntic de l’Ateneu Barcelonès, a partir de dos quarts d’una del migdia. Iniciaran aquesta lectura Maria Bohigas, néta de l’escriptor, i el president de l’entitat, Oriol Bohigas.

Venda de llibres

El Gremi de Llibreters de Catalunya preveu que, malgrat la crisi, la venda de llibres per aquest Sant Jordi serà similar a la de l’any passat, durant el qual es van facturar 20 milions d’euros, tal i com informa el diari Avui en la seva edició del 16 d’abril. De les més de 400 parades de llibres que ompliran els carrers de Catalunya, la meitat estaran a  Barcelona.     
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2