Dissabte, 4 de febrer de 2023Castellano  


Francisco Ferrer Lerín va presentar el seu llibre ''Edad del insecto''
Francesc Cornadó10/11/2016(Foto:Ricardo Fernández)
 

S’ha presentat a l’Aula dels Escriptors el segon títol de la col.lecció El Mundo Roto de SD Edicions. Es tracta de Edad del insecto, de Francisco Ferrer Lerín, un conjunt de poemes que van des de 1959 fins els anys 70 i que han estat seleccionats per Javier Ozón, autor també del pròleg del llibre.

Aquesta acurada edició és una selecció i ampliació dels poemes editats en el llibre La hora oval, que fou premi Maldoror de poesia el 1971, tal com va dir Javier Ozón. Els textos s’acompanyen amb il.lustracions fetes per el propi autor.

A més a més de l’autor, la presentació a estat a càrrec de Javier Ozón, Francesc Cornadó escriptor, responsable de la col.lecció El mundo roto de Sd Edicions, i l’editora María Luisa Samaranch.

Va obrir l’acte l’editora que destacà l’interès de SD Edicions en acompanyar uns textos de notable qualitat literària amb un disseny acurat d’imatges i tipografia. Javier Ozón va explicar la gènesi del llibre, Francesc Cornadó assenyalà alguns aspectes de la poesia de Ferrer Lerín, fomentà un diàleg entre los membres de la taula y va llegir algun poema del llibre. El autor va llegir i comentà poemes i les seves circumstàncies.

Al finalitzar la presentació SD Edicions va oferir una copa als assistents.
Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2