Divendres, 7 de maig de 2021Castellano  


Satisfacció davant la confirmació del Suprem de la sentència del cas Youkioske
cedro17/12/2016(Foto:)
 

CEDRO ha mostrat la seva satisfacció davant la sentència que ha fet públic  avui el Tribunal Suprem en la qual confirma la sentència dictada per l'Audiència Nacional, al febrer del 2016, en la qual es condemnava als dos responsables de la web Youkioske a sis anys de presó per un delicte contra la propietat intel·lectual i un altre per promoció i constitució d'una organització criminal.

En la sentència es considerava provat que des d'aquesta web es permetia accedir il·legalment a milers de periòdics i revistes, tant nacionals com d'altres països, sense l'autorització dels seus titulars de drets.

Des de CEDRO es valora de forma molt positiva que el Suprem consideri que enllaçar a una obra protegida sense l'autorització del seu titular de drets compleix els requisits per ser considereu un delicte contra la propietat intel·lectual.

Aquesta sentencia posa de manifest una vegada més la necessitat de respectar els drets de propietat intel·lectual d'autors i editors també en Internet.

Magdalena Vinent, directora general de CEDRO, manifesta la seva confiança en què "sentències com aquesta, unides als recents de canvis legislatius, contribueixin definitivament a millorar el respecte als drets de propietat intel·lectual en l'àmbit digital".   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2