Dijous, 6 de maig de 2021Castellano  


Presentació del llibre ''La novel·la d’Albert Puig'', de Albert Mestres
acec9/1/2017(Foto:ae)
 
Dia 18 de gener a les 19,30 hores
Presentació del llibre
La novel·la d’Albert Puig
d'Albert Mestres
amb: David Castillo
La Impossible, Provença, 232 Barcelona


Albert Puig és un jove amb tota la vida pel davant quan coneix l’Alisa. S’enamoren bojament durant la setmana que estan junts a Barcelona i s’acomiaden amb la promesa de retrobar-se ben aviat, lliures de les seves càrregues –l’Alisa viu a Alemanya amb la seva parella– per construir un futur plegats. Però no es tornaran a veure mai més.

I la vida continuarà per l’Albert: altres dones, la passió pel poeta Carner, la mort del pare, fer-se gran, matrimoni, fills... Fins que un dia decidirà fer marxa enrere i investigar per què l’Alisa no va poder tornar, sense imaginar que posarà en risc la seva vida.

Què passa quan descobrim que el nostre passat i els nostres records –els fonaments més sòlids de la nostra personalitat– estan farcits de secrets, falsedats i traïcions?

Albert Mestres
Nascut el 1960, és escriptor, traductor i director d’escena. Ha publicat poesia, contes i les novel·les Ales de cera (1996), La ela de Milet (1998), La tercera persona (2001, Angle), La pau perpètua (2006) i Els colors dels dies (2012, Angle). Ha estrenat diverses òperes, accions poètiques, espectacles i obres de teatre. Ha traduït autors com el marquès de Sade, Villiers de L’Isle-Adam, Marcial, T. Landolfi, C. Nodier, G. Steiner, F. Pessoa o A. Baricco. Ha publicat articles d’assaig en revistes com El Contemporani, Afers i Idees. Actualment és professor de l’Institut del Teatre de Barcelona.

El 2013 va publicar l’assaig Breu tractat sobre la mort i la bellesa a Angle Editorial.


   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2