Dimecres, 1 de febrer de 2023Castellano  


L’ACEC renova nou membres de la Junta Directiva en la propera Assemblea General del 7 de març
acec9/1/2017(Foto:lr)
 


L'Assemblea anual de l'Associació Col·legial d'Escriptors de Catalunya (ACEC) se celebrarà el 7 de març, a les 19 hores, en primera convocatòria i a les 19,30 en segona. L’Assemblea General, com és habitual, inclourà en l’ordre del dia la presentació de la memòria d’activitats i comptable del 2016 i el programa d’activitats i pressupostos previstos per el 2017.

Finalitzada l'Assemblea es donarà pas a les votacions dels socis presents i al recompte dels vots arribats per correu per a la renovació de nou membres de la Junta Directiva, tal com estableixen els estatuts de l'Associació (aquest procés es realitza cada dos anys).

Els associats escolliran mitjançant els seus vots nou vocals per ocupar les places que deixen vacants:  Ada Castells, Ricardo Fernández, Valentí Gómez i Oliver, Sònia Hernández, Gabriel Hormaechea, Jaume C. Pons Alorda, Pura Salceda, Josep Anton Soldevila i Albert Tugues,  ja que els estatuts estableixen un màxim de quinze membres per a la Junta.

Miquel de Palol seguirà exercint de president de l’entitat dos anys més. També continuen amb els seus actuals càrrecs David Castillo, Álvaro Colomer, Francesc Cornadó, María Cinta Montagut i Matías Néspolo.

   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2