Dissabte, 28 de gener de 2023Castellano  


Resultat de les eleccions per a la renovació parcial de la Junta Directiva de l'ACEC
acec14/3/2017(Foto:lr)
 


El 7 de març es va tenir lloc l'Assemblea General anual de l'ACEC, en el Aula dels Escriptrs, 5a. planta de l'Ateneu Barcelonès, en primera convocatòria a les 19 h i, a falta de quòrum, a les 19.30 h en segona. 

La taula va quedar constituïda pel president, Miquel de Palol; per la secretària general, Pura Salceda; i pel tresorer, Josep Anton Soldevila. Va completar la taula de l'assemblea el gestor administrador de l'entitat, Cres Martín. Es va obrir  la sessió amb les intervencions del president (Memòria del president de l'Associació), seguit de la secretaria general i el tresorer. 

Finalment, els  asociats que no havien enviat el seu vot per correu postal van dipositar el seu vot a l'urna electoral. A continuació es va iniciar el recompte de vots,  en total es van rebre 246 paperetes de vot que  van donar el següen resultat: 

Núria Busquet, 189
Ricardo Fernández, 49
Víctor Fernández, 139
Valentí Gómez i Oliver 92
Marga Iriarte, 213
Joan Ignasi Ortuño, 28
Ricard Ruiz, 28
Jordi Sancho, 69
Josep Anton Soldevila, 159
Albert Tugues, 123
Eugenia Tusquets, 204
Pareteres en blanc 1
Paperetes nul.les 1 

Per tant, els nous membres de la Junta Directva de l'ACEC  són: Núria Busquet, Víctor Fernández, Marga Iriarte, Josep Anton Soldevila, Albert Tugues i Eugenia Tusquets. 


Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2