Dissabte, 15 de maig de 2021Castellano  


Jorge Corrales assumeix la Direcció General de CEDRO
cedro7/3/2017
(Foto:Pablo Moreno)
 
Des de l'1 de març, Jorge Corrales és el nou  Director general de CEDRO. El que fos fins ahir director del Departament Econòmic i Tecnològic de l'Entitat substitueix en el càrrec a Magdalena Vinent, que es jubila després de 17 anys al capdavant de CEDRO.

Un dels principals objectius que Jorge Corrales s'ha fixat per als mesos vinents és culminar els treballs iniciats des de fa uns anys per aconseguir que les remuneracions que CEDRO gestiona en nom d'autors i editors del sector editorial aconsegueixin la mitjana europea. També dirigirà els seus esforços per finalitzar el projecte d'automatització de tots els processos de la gestió, amb la finalitat d'aconseguir «un CEDRO cent per cent digital».

El nou director general de l'Entitat ha explicat que considera fonamental informar i sensibilitzar als poders públics i a tots els sectors socials sobre els beneficis de protegir la propietat intel·lectual: «Fomentar les activitats vinculades a la creació i a les indústries de la propietat intel·lectual suposa la millor inversió que els governs poden fer pels seus respectius països». Afegeix, a més, que «es tracta d'una mesura d'interès general, pensada per al desenvolupament cultural i econòmic dels seus ciutadans i per a l'enriquiment del patrimoni cultural comú». Des del seu punt de vista, «invertir en els creadors espanyols i en les seves indústries és una bona decisió a curt, mitjà i llarg termini».

Llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat d'Alcalá (UAH), Jorge Corrales ha desenvolupat la seva trajectòria professional en els sectors tecnològic, químic i, en els últims 10 anys, en el de la propietat intel·lectual.

   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2