Dilluns, 17 de maig de 2021Castellano  


Laura González i Ximena Holzer: dues noves veus
4/6/2009Laura González i Ximena Holzer (Foto:Carme Esteve)
 
Laura González i Ximena Holzer van llegir els seus poemes, el passat 4 de juny, a l’Aula dels Escriptors de l’Ateneu, en el marc de les sessions que el cicle “Encontres 080” dedica a les “Veus Noves”.

González acaba de publicar el seu primer llibre de poesia, Preludis de silenci, del qual va recitar alguns fragments. La seva poesia, tot i que usa formes tradicionals com el sonet, és “moderna i jove i transmet les inquietuds de la seva edat”, comenta Albert Tugues, coordinador del cicle. D’altra banda, l’autora argentina Ximena Holzer va llegir poemes del seu recull Hemisferios, que acostumen a ser “curts, de tres o quatre versos hermètics, tancats i fragmentats”.

A continuació es va obrir un debat amb el públic sobre el tracte que els poetes joves donen a la poesia i a la prosa, “barrejant els dos gèneres”, sense atorgar a la poesia “una puresa mal entesa”. Els participants també van parlar de l’apropament dels “nous poetes” a la cançó, “per donar sentit al ritme i a la mètrica dels versos” i dir-los amb la musicalitat que els correspon.

La propera sessió del cicle, el 2 de juliol, portarà per títol “El descrèdit de la poesia?” i comptarà amb la participació de Carmen Borja i Osías Stutman.Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2