Dilluns, 17 de maig de 2021Castellano  


L’Escola d’Escriptura de l’Ateneu ofereix cursos virtuals de narrativa
20/7/2009Imatge del programa dels cursos de 2009-2010 (Foto:Ateneu Barcelonès)
 
L’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès oferirà, a partir del proper mes de novembre, cursos de narrativa en català i en castellà a través de la xarxa.

Els cursos virtuals de narrativa, tant en català com en castellà, tenen una durada de vuit mesos (del 2 de novembre de 2009 fins a final de juny de 2010) i estan estructurats en 16 mòduls quinzenals, que compten amb continguts teòrics, exemples, exercicis, glossaris, bibliografia i enllaços. La correcció dels exercicis es durà a terme mitjançant un procediment audiovisual interactiu: la videopresentació. El campus virtual d’escriptura, amb l’objectiu d’arribar a més persones i satisfer la demanda creixent de formació en línia en escriptura creativa, inclou fòrums, xats, qüestionaris didàctics, tutories i comentaris de llibres.

Per altra banda, s’ha programat un xat trimestral amb autors de renom, com Maria Barbal, Jaume Cabré i Màrius Serra. En finalitzar el curs, que ofereix un 15% de descompte als socis i sòcies de l’Ateneu, es publicarà una selecció autoritzada de textos de l’alumnat i es lliurarà un certificat acreditatiu als assistents.

Les persones interessades a realitzar aquests cursos virtuals poden matricular-s’hi a partir de l’1 de setembre I fins el 28 d’octubre de 2009.

Més informació i procés de matriculació

Cursos 2009-2010

Per altra banda, l’Escola d’Escriptura ja ha fet pública la nova oferta de cursos pel 2009-2010 en les diverses branques en què s’estructuren els estudis de l’Escola: cursos d’escriptura, cursos d’oficis de l’edició, cursos de literatura i humanitats, cursos d’oralitat i el cicle de conferències-col·loqui “Amb veu pròpia”.

Programa de cursos 2009-2010

Formulari d’inscripició
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2