Dilluns, 10 de maig de 2021Castellano  


4ª Edició del Mercat de Nadal de Llibre
acec20/11/2017(Foto:)
 

L'esdeveniment literari de Nadal et permetrà gaudir durant tot un dia de tallers, xerrades, trobades amb autors, activitats infantils, signatures de llibres, recitals, píndoles formatives i concerts relacionats amb el llibre i el món literari.

L'esdeveniment literari de Nadal et permetrà gaudir durant tot un dia de tallers, xerrades, trobades amb autors, activitats infantils, signatures de llibres, recitals, píndoles formatives i concerts relacionats amb el llibre i el món literari. Un festival literari on hi haurà molts autors disposats a signar-te el llibre i que, a més, faran xerrades per amenitzar el dia acompanyats d'editors i periodistes. Tampoc faltarà la cervesa i foodtrucks perquè puguis gaudir del dia.

Novetat 2017

Aquest any al Mercat de Nadal del Llibre volem sumar el nostre granet de sorra per millorar la situació de les persones més desafavorides de la ciutat. El dia 2 de desembre, porta un llibre que ja no vulguis o compra'n un de nou al Mercat de Nadal i entrega'l al punt de recollida `Llibre solidari'.

L'ONG revendrà tots aquests llibres en els punts de venda repartits per la ciutat i amb els diners que en recapti, podrà ajudar a persones i famílies en risc d'exclusió social de la ciutat de Barcelona. 

Amb el patrocini d'Estrella Damm i la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona - Barcelona ciutat de la Literatura i de la Institució de les Lletres Catalanes, Litterarum i Ajuntament de Móra d'Ebre.

Antiga Fàbrica Estrella Damm. Rosselló 515, Barcelona

Programa


    
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2