Dissabte, 4 de febrer de 2023Castellano  


Número 77 de la revista ALGA
alga1/1/2018(Foto:)
 

En el present número tenim la satisfacció de comptar amb quaranta-sis autors/as de textos poètics, assagístics i de dibuixos, tant de Catalunya com d'Espanya, així com d'altres parts del món com Síria, Llatinoamèrica, Itàlia o França.

Les pàgines centrals, presentem una antologia de la poesia italiana dels segles XX i XXI, traduïda al castellà i al català per Carlos Vitale, Eduardo Margaretto i Rodolfo de l'Hoyo, acompanyada d'una introducció d'Ida Di Ianni traduïda al castellà per Carlos Vitale.

A l'apartat d'imatges un ampli ventall de dibuixos creats per l'artista Dante Bertini.

Incloem la traducció de l'àrab al castellà de la poeta siriana Maram Al-Masri per Pilar Garrido i Pablo Beneito, així com la traducció del francès al català de la poeta també siriana Fadwa Souleimane per Annie Bats.

La  "Col·laboració especial" està dedicada a la poeta, dramaturga, assagista, columnista i novel·lista colombiana Piedad Bonnett.

Finalment, a l'apartat de "Textos comentats" publiquem la ressenya del llibre de poemes "W" de Javier Pérez  Walias, per Agustín Calvo Galán. La ressenya del llibre de poesia i disc "Sacrés" Sacrilegis de Víctor Obiols (Bocanegra) per Edward William Feassy (Eddye Feassy), i l'article-comentari "El árbol de las palabras" del llibre de poemes "Quien dice sombra" de Federico García Ripoll, per Goya Gutiérrez. Esperem i desitgem que el present número sigui del vostre grat i interès.

Número 77 ALGA

Poesia
Luana Dogwiler,  Eduardo Escalante, Amalia Sanchís, Arturo Sánchez, Moisés Stankowich, Carmen Plaza, Gerardo Guaza, Elisabeth Aranda, Agustín Calvo Galán,  Fina Tizón, Juan Carlos Elijas, Lucía León, Víctor Obiols, Inma Salinas, Sabrina Guitart, Pere-Ramon Aguiló, Rosa Abuchaibe, Xavier Carreras,
Goya Gutiérrez, Jorge Stoysich, Marian Quintillá, Manuel García Pérez, Maram Al-Masri. Fadwa Souleimane, Piedad Bonnett

Textos comentats
Reseña del libro "W" de Javier Pérez Walias, por Agustín Calvo Galán 
Reseña del libro-disco "Sacrés" Sacrilegis de Víctor Obiols (Bocanegra) por Edward William Feassy   
Artículo-comentario "El árbol de las palabras" del libro "Quien dice sombra", de Federico Gallego Ripoll, por Goya Gutiérrez 

Antología de la poesía italiana de los siglos XX y XXI traducida al castellano y catalán Introducción por Ida Di Ianni
Traducciones del italiano: Carlos Vitale, Rodolfo del Hoyo y Eduardo Margaretto

Il.lustracions: Dante Bertini    
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2