Dissabte, 4 de febrer de 2023Castellano  


Oriol Bohigas torna a guanyar les eleccions a l'Ateneu Barcelonès
15nal9/11/2007


L'arquitecte Oriol Bohigas es va imposar el passat dimecres, 7 de novembre, en les eleccions a la presidència i la junta directiva de l'Ateneu Barcelonès al científic i historiador Santiago Riera i Tuèbols. Amb aquesta victòria, Bohigas podrà donar continuïtat al projecte de modernització de l'Ateneu, amb la posada al dia de la biblioteca com a iniciativa més destacada.

Els pronòstics es van acomplir i Oriol Bohigas va guanyar per una àmplia diferencia: 554 vots enfront dels 284 de Santiago Riera. Una de les dades positives de la jornada electoral va ser la participació, la més alta registrada en unes eleccions a l'Ateneu des del restabliment de la democràcia. D'un cens de prop de 2.800 membres, van votar 919 socis, aproximadament un 35% del total. En les eleccions de fa quatre anys, la participació va ser de 795 socis.

Segons Bohigas, els objectius pel proper mandat seran arribar a un equilibri pressupostari, incrementar els socis i enfortir la projecció pública de l'Ateneu. A part de Bohigas, la junta estarà formada per dos vicepresidents, Ferran Mascarell i Francesc Cabana, i la resta de membres seran: Andrew Davis, Mercè Àlvarez, Joaquim Coll, Jordi Garcés, Miquel A. Barrabia, Ester Escudero, Narcís Garolera, Mina Padrós, Joan R. Celma, Lluís Reales, Ramon Alcoberro i Sergi Jover.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2