Dissabte, 28 de gener de 2023Castellano  


Els autors socis de CEDRO ja poden sol·licitar les ajudes assistencials que l'Entitat ofereix per aquest any
cedro23/2/2018(Foto:)
 

A més, CEDRO posa a la disposició del col·lectiu autoral ajudes de subsistència destinades als autors, independentment de l'edat, que es troben en dificultats econòmiques com a conseqüència d'una malaltia o situació de desocupació.

Tots dos tipus de cobertures poden ser sol·licitats per tots els autors, titulars directes de drets, que siguin socis de l'Entitat abans de l'1 de gener de 2017.

Jorge Corrales, director general de CEDRO, considera molt importants aquestes ajudes: «El treball dels nostres socis està marcat per la intermitència i la incertesa i, per això, creiem que són de gran utilitat». Així mateix, Corrales explica que '' serveixen per ajudar a autors en moments complicats i, en altres ocasions, suposen un incentiu per al seu treball''.

L'any passat, la nostra CEDRO va concedir un total de 1.062 ajudes per al reemborsament de despeses i 48 de subsistència. Aquesta cobertura s'emmarca dins de la funció social que duu a terme CEDRO, tal com estableix la Llei de Propietat Intel·lectual, i es finança, fonamentalment, a través de la compensació per còpia privada i de la remuneració per préstec públic.

Més informació a la Secretària de l'ACEC  93 318 87 48


   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2