Diumenge, 5 de febrer de 2023Castellano  


Trobada i celebració amb Ana Maria Briongos
acec28/2/2018(Foto:)
 

El dijous, 15 de març a les 17,00 hores
Lloc: Llibrería Altaïr, Barcelona. Hora: 17 h.

Per celebrar la reedició dels meus llibres, ara tots  a Laertes i els cinquanta anys d'ençà que vaig sortir per primera vegada cap a l'Àsia (1968) organitzo una trobada. I on millor que la llibreria Altaïr de Barcelona?

Serà una celebració pels amics viatgers, els amics lectors i les ànimes inquietes i curioses. També serà un homenatge als amics d'Afganistan, l’Iran, l'Índia o Bangladesh que protagonitzen els meus llibres i una reflexió sobre els seus països que han sofert canvis tan radicals.

M'agradaria que m'acompanyessis aquest dia. Passaré fotos, explicaré aventures i conversaré amb en Jordi Esteva, fotògraf, escriptor i viatger, que ha acceptat pujar a la tarima i seure al meu costat.
 

Llibreria Altair Gran Via, 616 Barcelona

 
Ana M Briongos, Barcelona 1946, licenciada en Ciencias Físicas y escritora. Soy una incansable viajera. Fui alumna de literatura en la Universidad de Teherán y durante un período de casi diez años trabajé en Irán y en Afganistán como asesora e intérprete.

Afincada en Barcelona, trabajé desde 1982 a 1992 en Interway, una organización internacional de intercambio de estudiantes.

Ahora me dedico a escribir y a dar charlas y conferencias y además doy clases de refuerzo escolar a adolescentes inmigrantes como voluntaria en la organización Bayt Al Thaqafa.

Soy una buena conocedora del mundo islámico y me declaro enamorada de la arquitectura de adobe, la poesía persa, de los bazares, de los desiertos, de las montañas del Hindu Kush, de las estepas del Asia Central y sobre todo, de las gentes que viven en esos lugares.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2