Dilluns, 6 de febrer de 2023Castellano  


L'escriptora i periodista Julia Navarro Premio CEDRO 2018
acec26/3/2018(Foto:)
 

La Junta Directiva de CEDRO ha decidit concedir a l'escriptora Julia Navarro el PREMI CEDRO 2018 per la seva defensa pública dels drets d'autor i de la creació.

 

Carme Riera, presidenta de CEDRO, ha afirmat que «Julia Navarro és mereixedora d'aquest guardó pel seu compromís personal amb la defensa dels drets de propietat intel·lectual». Així mateix, Riera ha destacat «l'esforç que en els últims anys ha fet Julia per donar visibilitat al treball dels escriptors i els editors».

 

Julia Navarro és escriptora i periodista. Després de publicar diversos llibres d'actualitat política, va aparèixer la seva primera novel·la, La Hermandad de la Sábana Santa, situant-se durant mesos en els primers llocs de les llistes de vendes, tan nacionals com a estrangeres. La Biblia de barro i La sangre de los inocentes van afermar el seu prestigi entre la crítica i el públic. Després d'elles, van arribar Dime quién soy, Dispara, yo ya estoy muerto i Historia de un canalla Navarro és una de les autores espanyoles amb major reconeixement dins i fora de les nostres fronteres. Ha aconseguit arribar a milions de lectors a tot el món, i els seus llibres compten amb traduccions en més de trenta països.

 

CEDRO va crear aquest guardó l'any passat amb l'objectiu de reconèixer anualment, i de forma simbòlica, la trajectòria d'una persona o institució que destaqui per defensar la cultura en general i els drets d'autor en particular. La data de lliurament del premi triada és el 26 d'abril, Dia Mundial de la Propietat Intel·lectual. La primera edició d'aquest guardó va recaure en l'escriptor Lorenzo Silva.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2