Dissabte, 4 de febrer de 2023Castellano  


Encuentors literarios y poéticos. Pati Llimona
28/5/2018(Foto:)
 

Dia 4 de juny a les 19,00 hores
Encuentors literarios y poéticos. Pati Llimona
Amb: Yulino Dávila, Joan Vinuesa i Tònia Passola
Coordinació: José Luis Ruiz Castillo, Ferran Aisa i Albert Tugues
Pati Llimona - c/. Regomir, 3 Barcelona

 


      
Yulino Dávila
nace en Perú. Estudios de Psicología Social en la Universidad Nacional Mayor de Santiago de San Marcos de Lima.. Poeta y artista plástico. Desde febrero de 1977 que vive en España donde ha realizado numerosas exposiciones y ha ilustrado portadas de diversos libros. Entre sus obras poéticas más recientes destacan sus libros: Monasterio de palabras (Fondo de Cultura Peruana, Lima, 2009), Diapasón de lo inverosímil en la carne (Amargord, Madrid, 2010), Hebras de Malasaña (Varasek Ediciones, Madrid, 2012), Tálamo y Escalpelo (Amargord, Madrid, 2013), Sin ambages (Amargord, Madrid, 2015), Disciplina del caos (Ejemplar Único, 2018). Éste último libro forma parte de la colección artístico “Poética y Peatonal” con pinturas originales para cada ejemplar por el artista argentino Gabriel Viñals


Joan Vinuesa. Pintor, poeta i cantautor nascut a Barcelona. Creador i agitador cultural que ha participat i organitzat nombrosos recitals de poesia i exposicions a gran quantitat de locals barcelonins. La seva obra inclou set llibres, tres CDs de poesia musicada, nombroses gravacions en directe de performances sonores amb el grup "Els Polissons" i una extensa producció de pintures i dibuixos. Tònia Passola.
Nascuda a Barcelona. Llicenciada en Història  de l'Art i catedràtica de Llengua i Literatura Catalanes de Secundària, té publicats: Cel rebel (premi "Cadaqués a Rosa Leveroni", Ed Proa, 2000), La sensualitat del silenci (premi "Vicent Andrés Estellés", Ed. Tres i Quatre, 2001), Bressol (Emboscall, 2005), L'horitzó que no hi és (Ed. Tres i Quatre, 2009)i Nua (pròximament, Ed. Tres i Quatre, 2018).
Traduïda a diferents idiomes -francès, italià, holandès, anglès, grec, macedoni, albanès, àrab i espanyol- i editada en llibres com Margelle d'étoiles, (París, Éditions Harmattan, 2013. L'any 2014 va ser honorada amb el premi "Nen Terese" a la ciutat de Gjakova de la República de Kosovo, el 2015 amb el "Alexandre el Gran" a l'illa grega de Salamina.

    
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2