Dimecres, 8 de febrer de 2023Castellano  


Lliurament del premi del XI Concurs de poesia Fundació Jesús Serra
acec12/6/2018(Foto:)
 

Dia 26 de juny a les 18,00 hores
Lliurament del premi 
XI Concurs de poesia Fundació Jesús Serra
Aula Verdaguer - Ateneu Barcelonés

c/. Canuda, 6 - Barcelona

 


Premi a la inspiració: Concurs de Poesia Fundació Jesús Serra
Des del 2008, organitzem un concurs de poesia anual, que ha arribat a xifres de participació d'aproximadament mil poemes procedents de més d'una vintena de països, amb l'objectiu de fomentar l'escriptura del gènere literari preferit del nostre fundador, Jesús Serra Santamans. El premi recompensa els millors talents, la qual cosa resulta cada cop més complicada a causa de la gran qualitat de les obres que es presenten al concurs.


Els participants poden presenta una candidatura a qualsevol de les tres categories segons la seva edat: A (entre 10 i 13 anys), B (entre 14 i 17 anys) i C (a partir dels 18 anys). L'únic requisit és que els poemes s'han d'escriure en castellà o català, amb un premi per idioma per idioma i categoria i sense restriccions de tema o nacionalitat. D'aquesta manera, s'eliminen les barreres territorials i artístiques.


L'any 2017, amb motiu de la celebració de la desena edició del concurs, es va publicar un llibre que recopila els poemes guanyadors del certamen fins ara.

 

https://www.fundacionjesusserra.org/cat/coneixnos

    
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2