Dilluns, 17 de maig de 2021Castellano  


Edda Armas presenta el poemari ‘Toma lo simple por el tallo’
16/10/2009Edda Armas i Eduardo Moga (Foto:Carme Esteve)
 
L’ACEC va acollir, el 15 d’octubre, la presentació del poemari Toma lo simple por el tallo, d’Edda Armas, a càrrec del poeta i crític literari Eduardo Moga.

Toma lo simple por el tallo ha estat publicat per l’Editorial Equinoccio de la Universidad Simón Bolívar, dins la col.lecció Papiros 2009. Eduardo Moga descriu aquest poemari dient: “els versos d’Edda Armas posen atenció en les coses senzilles i, aparentment, insignificants; en els aspectes més trencadissos del que és visible; i ho fan sense buidar la veu, amb un timbre que busca la pulcritud, però que no renuncia a la tremolor”.

L’escriptora veneçolana Edda Armas és autora de nombrosos poemaris, entre els quals Armadura de piedra i l’antologia personal Dagas y otras flores. També han estat publicats alguns dels seu poemes en diferents revistes literàries i en les antologies Poetas en blanco y negro, El hilo de la voz: escritoras venezolanas del siglo XX i El mundo al otro lado: 80 fotografías para 80 poetas. Armas ha estat guardonada, entre d’altres, amb el Premio Poesía XVI Bienal Literaria J.A. Ramos Sucre, pel seu llibre En bicicleta (2003), i el Premio Municipal de Poesía Alcaldía de Caracas 1995, per Sable (1994).
Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2