Dissabte, 28 de gener de 2023Castellano  


Cursos d'hivern de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès
4/12/2009


L'’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès ja ha obert el període d’inscripció –que finalitza el 7 de gener– per als cursos que ofereix aquest hivern, que començaran a partir de l’11 de gener de 2010.


La programació d’enguany incorpora novetats en les diferents branques en què s’estructuren els cursos. Així, a més dels trenta cursos trimestrals habituals, com el de “Narrativa”, l’Escola també proposa “Narrar el viaje I”, “L’escriptura femenina: dels orígens a la modernitat”, “ Vampiros, fantasmas, monstruos y psicópatas. Maestros y mitos de la literatura y el cine de terror”, “L'obra d'art com a pretext” i “Contar contes”, entre molts d'altres. A banda d’aquesta oferta formativa, la programació també inclou el cicle de conferències-col·loqui “Amb veu pròpia”, amb els escriptors Màrius Serra (20 de enero), Luis Mateo Díez (3 de febrero), Josep Vallverdú (24 de febrero) i Luisa Castro (17 de marzo). Per assistir-hi cal inscriure-s’hi prèviament.


El formulari d’inscripció es pot trobar al web de l’Escola d’Escriptura, tot i que la matrícula només es podrà formalitzar presencialment a la secretaria en l’horari habitual d’atenció al públic, fins el 7 de gener.


L'ACEC beca quatre sòcies

L’Associació Col·legial d’Escriptors de Catalunya ha sortejat entre els seus socis, per quart any consecutiu, beques per a realitzar aquests cursos per un total de 190 hores. Les guanyadores d’aquest any han estat Lídia Álvarez, que realitzarà el curs de “Guió de cinema”; Roberta Raffeto, que farà “Estadística en castellà”; Goya Gutiérrez, “Estadística en català”; i Irene Gelpí, que es formarà en “Conte Infantil”.
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2