Dijous, 2 de febrer de 2023Castellano  


‘Poetes i poetes’, poemes llegits pels seus autors
17/3/2010Dante Bertini, Goya Gutiérrez, Antonio María Flórez i Dolors Millat (Foto:Carme Esteve)
 
La llibreria Bertrand de Barcelona va acollir, dimarts 16 de març, la primera sessió del cicle “Poetes i poetes. Poemes llegits pels seus autors”, coordinat i presentat per Dante Bertin, amb el patrocini de l’ACEC i CEDRO. Van participar-hi Antonio María Flórez, Goya Gutiérrez i Dolors Millat.

Després de l’èxit assolit amb el cicle “Tr3s x Tr3s, poetes llatinoamericans de Barcelona” el passat mes de juny, el seu organitzador, Dante Bertini, va pensar en la possibilitat de “donar continuïtat a aquestes trobades poètiques en un lloc tan adient com és la llibreria Bertrand”. Així va sorgir la iniciativa del cicle de lectures “Poetes i poetes. Poemes llegits pels seus autors”, que dimarts passat va celebrar la seva primera sessió amb Antonio María Flórez, Goya Gutiérrez i Dolors Millat com a convidats. Els tres poetes, “de diferent gènere, arribats des de diferents paisatges i cadascun amb la seva diferent i particular veu”, tal com deia en la presentació Bertini, van llegir fragments dels seus poemes.

Bertnini va fer una petita introducció dels autors participants i va explicar el perquè del nom del cicle: “Mai m’ha agradat la paraula poetessa. Encara que m’expliquin les seves vàlides arrels idiomàtiques, sona a reducció, a inferioritat, a minusvalidesa intel·lectual”.

La propera sessió del cicle "Poetes i poetes. Poemes llegits pels seus autors" serà dimarts 23 de març, a les 19 hores, a la llibreria Bertrand, i comptarà amb la participació de Jesús Aguado, Chantal Maillard i Teresa Shaw.

Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2