Diumenge, 29 de gener de 2023Castellano  


La revista ‘Hieronymus Complutensis’ torna a publicar-se
18/3/2010


La revista Hieronymus Complutensis, que edita l’Instituto Universitario de Lenguas Modernas y Traductores (IULMYT) de la Universidad Complutense de Madrid inicia un nou camí, després de dos anys sense publicar-se.

Està previst que el primer número d’aquesta segona època surti el 2010, amb una periodicitat anual. En aquest sentit, des de l’ IULMYT es convida a tots aquells que hi estiguin interessats a enviar articles o ressenyes per a la seva publicació, al correu electrònic iulmyt@filol.ucm.es. El termini de presentació d’articles finalitza el 30 de maig d’aquest any i les llengües de publicació són: espanyol, anglès, francès, alemany i italià.

Les normes formals que han de contemplar tots els articles són:

-    Tots els articles han de contenir un resum i paraules clau en la llengua en què estigui escrit l’article i en anglès; si l’article està escrit en una llengua que no sigui l’espanyol, haurà de contenir el resum i les paraules clau en aquesta llengua.
-    Títol en anglès.
-    Sumari en la llengua en què estigui escrit l’article.
-    Totes les col·laboracions s’hauran d’ajustar al següent format: mida de pàgina 17x24, marges superior i inferior 2,6 cm., esquerre 2,1 cm. i dret 1,8 cm.; tipus de lletra Times New Roman 11 i interlineat exacte a 12; la primera línia de cada paràgraf tindrà un espai de 0,5 cm. Els títols dels epígrafs aniran en negreta i majúscula, els subepígrafs de primer nivell en rodona i negreta i els de segon nivell en cursiva. Les cites superiors a 4 línies es sagnaran del cos del text 1 cm. a l’esquerre i aniran en tipus Times New Roman 10, interlineat exacte a 11 sense cometes. Les notes aniran a peu de pàgina en Times New Roman 10 i interlineat exacte a 11.
-    Els articles presentats tindran una extensió màxima de 15 pàgines.
-    Per a les referències bibliogràfiques es tindran en compte les normes següents:
          Llibres: Cognoms, Nom, Títol en cursiva. Ciutat: Editorial Any, pàgines.
          Capítols de llibres: Cognoms, Nom, “títol”, a: Cognoms, nom, Títol. Ciutat: editorial any, pàgines.
          Revistes: Cognoms, Nom, “Títol”. Títol de la revista número (any): pàgines.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2