Dissabte, 4 de febrer de 2023Castellano  


L’ACEC celebra Sant Jordi amb una paradeta a la Rambla de Catalunya
12/4/2010La parada de l'ACEC el Sant Jordi de l'any passat (Foto:Carme Esteve)
 
L’Associació Col·legial d’Escriptors de Catalunya celebrarà la diada de Sant Jordi amb una paradeta a Rambla Catalunya, que compartirà amb altres associacions culturals. Així, durant tot el dia, l’ACEC atendrà els socis i tots els vianants interessats en els serveis i la política cultural de l’Associació.    

Com ja va fer l’any passat, l’ACEC compartirà la parada que l’Associació Professional de Traductors i Intèrprets de Catalunya (APTIC) munta a la Rambla de Catalunya (davant el número 19) per tal de reivindicar la feina dels traductors. El lema d'enguany, que també estarà present en els punts de llibres que es repartiran a la parada, és "Traduïm la pluralitat. Pluralitat és traducció".  També hi seran representades l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC), l'Asociación Española de Traductores, Correctores e Intérpretes (Asetrad) i l'ACE Traductores.

Aquesta iniciativa va tenir molts bons resultats el Sant Jordi de 2009, ja que van ser moltes les persones que es van apropar per tal d’informar-se i interessar-se per les activitats de l’ACEC i, alhora, va ser un punt de trobada entre els associats per a celebrar el dia per excel·lència dels escriptors i els amants de les lletres.

Venda de llibres
El Gremi de Llibreters de Barcelona i Catalunya preveu facturar el dia de Sant Jordi al voltant de 20 milions d'euros, una xifra que es manté estable en els últims tres anys i que representa el 7,6% del volum anual de vendes (uns 263 milions d'euros), de les més de 700 llibreries que hi ha a Catalunya.

En declaracions a Europa Press, el president del Gremi de Llibreters, Antoni Daura, va supeditar l'èxit de vendes al bon temps, tot i que va assegurar que és difícil superar les xifres d'anys anteriors, "ja que hi ha un cert sostre, perquè les llibreries tenim l'espai que tenim".   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2