Dissabte, 28 de gener de 2023Castellano  


L’ACEC acull la presentació de l’antologia ‘Erato bajo la piel del deseo’ amb un gran recital poètic
30/6/2010Basilio R. Cañada, Pura Salceda i Carles Duarte (Foto:Joan Roca)
 
Pura Salceda, Secretaria General de l’ACEC, va presentar, el passat 29 de juny a l’Ateneu Barcelonès, l’antologia de poesia eròtica Erato bajo la piel del deseo (Sial Ediciones), de la qual n’és la coordinadora, acompayada de Basilio Rodríguez Cañada, editor de l’obra. L’acte, que es va fer la Sala Sagarra, va comptar amb la participació de més d’una vintena dels autors antologats, que van oferir un recital poètic al públic que omplia la sala. 

Erato bajo la piel del deseo és una antologia de 90 poetes en llengua castellana, gallega i catalana. L’obra és un passeig lúdic per la poesia eròtica contemporània de la mà dels versos d’autors reconeguts internacionalment i de noves veus que irrompen amb força en el panorama literari.

Els poetes que van participar a la lectura van ser: Miriam Reyes, Rodolfo Häsler, Carles Duarte, Jordi Valls, Neus Aguado, Alejandro Duque Amusco, Mireia Vidal-Conte, José Florencio Martínez, Goya Gutiérrez, Anna Aguilar-Amat, Mª. Cinta Mulet, Joan Anton Soldevila, Iván Tubau, Ester Xargay, Vicenç Llorca, Antonio Tello, Felipe L. Aranguren, Dante Bertini, Xosé Lois García, José Antonio Arcediano, Júlia Bel, Carles M. Sanuy i Guillem Vallejo.

Erato bajo la piel del deseo també es va presentar a l’Ateneo de Madrid el passat 28 de juny en un acte en què Iván Tubau, Julio Santiago, Marga Clark, Beatriz Russo, Felipe Sérvulo, Beatriz Villacañas, Frankan, Guillem Vallejo y Sol de Diego van llegir alguns dels seus versos.


Llegiu l'entrevista a Pura Salceda, publicada a El Periódico el passat 29 de junyGalería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2