Divendres, 7 de maig de 2021Castellano  


Torna l'activitat cultural a l'ACEC
15nal11/1/2008


Després de les vacances de Nadal, l'Associació Col·legial d'Escriptors de Catalunya (ACEC) reprén les activitats culturals amb una agenda amb diferents d'iniciatives. La primera serà dijous 24 de gener amb una taula rodona sobre la Psicoanàlisi i l'Escriptura, que comptarà amb la participació dels autors Dante Bertini, Imma Monsó, Isabel Núñez i que serà moderada per Manuel Baldiz, membre de l' Associació Catalana per a la Clínica i l'Ensenyament de la Psicoanàlisi (ACCEP).

El següent acte organitzat per l'ACEC tindrà lloc l'endemà, 25 de gener. En aquesta ocasió es realitzarà la presentació del lllibre Vida de perros (E ditorial Buscarini, 2007), una antologia de poemes sobre gossos que recull els versos de més d'un centenar de poetes, des del Premi Nobel José Saramago, fins Antonio Gala, Luis Alberto de Cuenca, Luis Antonio de Villena o Francisco Brines, entre d'altres. La selecció i el pròleg de l'obra han estat a càrrec de Diego Marín. L'acte serà presentat pel poeta José Corredor-Matheos.

El mes de febrer s'obrirà amb la presentació, el dia 5 a les 19.30 hores, de l'edició de Maria Àngels Cabré de l'obra de Francisco de Quevedo Migajas silenciosas . L'acte   serà presentat per la mateixa Cabré i el poeta i professor José María Micó.

La presentació de Talking heads "esperpentàcle poètic", de Juan Carlos Elijas, tanca el capítol inicial d'actes culturals de l'ACEC d'aquest inici d'any. El poemari d'Elijas ha estat il·lustrat amb aquarel·les de Lipe Pidal i editat per Silva Editorial . La sessió tindrà lloc l'11 de febrer i comptarà amb la presència de l'autor de l'obra.

Tots els actes se celebraran a l'Aula dels Escriptors de l'Ateneu Barcelonès i comencen a les 19.30 hores.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2