Dilluns, 10 de maig de 2021Castellano  


L'ACEC, l'AELC i el Gremi d'Editors coincideixen en l'interès d'un Tribunal d'Arbitratge
15nal11/1/2008


Les negociacions obertes per l'Associació Col·legial d'Escriptors de Catalunya i l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana amb el Gremi d'Editors de Catalunya segueixen en un clima d'entesa i ja s'han fixat noves trobades que se celebraran a començament de febrer.

Ambues parts han coincidit en l'accentuat interès per consensuar un Tribunal d'Arbitratge més ràpid, econòmic i jurídicament expert en propietat intel·lectual en relació amb els tribunals de la Justícia ordinària. En cas que es pugui mantenir l'actual sintonia entre les dues parts, la figura del Tribunal d'Arbitratge podria incorporar-se com a juridiscció voluntària acceptada per autors i editors al model de contracte d'edició, en el qual precisament s'està treballant la seva actualització.

Sota l'assessoria jurífica del lletrat Mario Sepúlveda, que també representa l'AELC, la comissió negociadora de l'ACEC està integrada actualment pel secretari general, José Luis Giménez-Frontín, i el secretari de la Comissió de Drets, Antonio Tello.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2