Dissabte, 28 de gener de 2023Castellano  


Homenatge a Carlos Barral
22/9/2010Carlos Barral (Foto:El País)
 
La Fundació “la Caixa” organitza el cicle “L’ofici d’editar. De Carles Barral als nostres dies”, del 27 de setembre al 18 d’octubre, a CaixaForum de Barcelona. A través de quatre sessions, escriptors, periodistes i editors de diferents generacions parlaran sobre l'edició i les polítiques literàries, amb el teló de fons de l'homenatge a un dels cronistes més excepcionals i inversemblants de les darreres dècades.

La primera sessió, el 27 de setembre a les 19 hores, serà “Homenatge a Carles Barral”, una taula rodona en què es presentarà el número monogràfic que la revista Campo de Agramante, editada per la Fundació Caballero Bonald, ha dedicat a aquest poeta, prosista i editor, que fou una figura clau del grup poètic del 50. Aquesta publicació recull articles de noms importants de la literatura contemporània que analitzen els diferents aspectes de la vida, l’obra i la influència de l’autor. Quatre d’aquests escriptors –Anna Caballé, Lluís Izquierdo, Rosa Regás i Carme Riera–, i alhora amics de Barral, participaran a la taula, que presidirà Manuel Caballero Bonald i moderarà Jesús Fernández Palacios. A més, durant aquesta sessió es projectaran imatges inèdites de la vida de l’autor.

Les altres jornades seran: “La premsa, la crítica i l'edició. Informació cultural o promoció editorial?” (4 d’octubre); “L’evolució de l’ofici d’editar” (14 d’octubre); i “L’edició, cultura o negoci?” (18 d’octubre).

Índex de la revista Campo de Agramante número 13.

Programa del cicle L’ofici d’editar. De Carles Barral als nostres dies.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2