Dimecres, 1 de febrer de 2023Castellano  


Congrés Internacional sobre Carme Riera a Palma
22/11/2010Carme Riera (Foto:Carme Esteve)
 
Palma acollirà, els dies 9, 10 i 11 de desembre de 2010, el Congrés Internacional “Carme Riera i la seva obra”. Les jornades, que se celebraran al Centre Cultural “Sa Nostra”, inclouran diferents taules rodones i ponències per analitzar la trajectòria professional i l’obra de l’escriptora, sòcia de l’ACEC. Luisa Cotoner Cerdó i Pilar Arnau i Segarra han coordinat el congrés, organitzat per la Conselleria d’Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears i Obra Social «Sa Nostra» Caixa de Balears.

El Congrés Internacional sobre Carme Riera oferirà tres taules rodones: “Recepció internacional de l’obra de Carme Riera (crítica i traducció)”, amb la participació de Francesco Ardolino (Universitat de Barcelona), Carles Cortés (Universitat d’Alacant) i Rafaela Fiori Urízar (Catholic University of America, Washington DC; “Formes i procediments narratius”, amb Francesca Bartrina (Universitat de Vic), Carme Gregori (Universitat de València) i Meri Torras (Universitat Autònoma de Barcelona); i “Memòria i identitat a la narrativa de Carme Riera”, amb Pilar Arnau i Segarra, Rosa Cabré i Moné (Universitat de Barcelona) i Lluïsa Julià (Institut Obert de Catalunya i Universitat Oberta de Catalunya).

Les jornades també comptaran amb les ponències “La memòria de l’ordre de les coses a l’obra de Carme Riera”, a càrrec de Geraldine Nichols (University of Florida, Gainesville), i “Amb els ulls de Carme Riera”, a càrrec de Brad Epps (Harvard University). A més, també tindrà lloc l’espectacle literari Onatge (basat en textos de Carme Riera i també de Neus Canyelles, Xesca Ensenyat, Mariona Moyano i Duran, Antònia Vicens), a càrrec de la companyia Disperses; i la lectura dramatitzada L’estiu de l’anglès, de Carme Riera, a càrrec de la companyia Tau Teatre.

Programa del Congrés Internacional “Carme Riera i la seva obra”.

   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2