Dilluns, 6 de febrer de 2023Castellano  


Ambrosio Gallego presenta ‘Con breves ojos’ a l’ACEC
17/2/2011Ambrosio Gallego en un acte celebrat a l'ACEC (Foto:Carme Esteve)
 
El poeta i membre de l’ACEC Ambrosio Gallego presentarà a Barcelona el seu poemari Con breves ojos, guanyador de la VII edició del Premi de Poesia César Simón, promogut per la Universitat de València i l’editorial Denes. L’acte se celebrarà dimarts 22 de febrer, a les 19.30 hores, a l’ACEC (Aula dels escriptors, 5ª planta de l’Ateneu Barcelonès), i hi intervindran l’escriptor Josep Anton Soldevila, que presentarà el llibre; i Begonya Pozo –poeta i coordinadora de l’Aula de Poesia de la Universitat de València–, que parlarà del premi que porta el nom del gran poeta i professor César Simón. Pozo també presentarà la novel·la Entre un aburrimiento y un amor clandestino, del mateix autor, reeditada al seu càrrec. Per acabar, Ambrosio Gallego llegirà alguns poemes.

Con breves ojos va guanyar el passat mes de juliol el premi César Simón entre més de 150 poemaris. El llibre, un poemari de haikus dedicat a la memòria del pare del poeta i ambientat en la natura de Badajoz, dels paratges de la qual n’és oriünd l’autor, va ser premiada amb una dotació de 3.000 euros i publicada per l’Editorial Denes a la col·lecció “Calabria”.

Ambrosio Gallego (Peñalsordo, Badajoz, 1963), llicenciat en Filologia Hispànica, és també autor dels poemaris Casa con humo (1986), Que no haya olvido (1997), Llueve en paz (2005) i El imperio de las luces (2005), pel qual va rebre el premi de poesia Provincia de Guadalajara, 2004.  


   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2