Dissabte, 2 de març de 2024Castellano  


La revista ‘El Alambique’ homenatja Ángel Crespo
28/3/2011Presentació del segon número de la revista 'El Alambique' (Foto:Carme Esteve)
 
El segon número de la revista El Alambique, editada per la Fundación Alambique para la Poesía, està dedicat al poeta i traductor Ángel Crespo. L’Associació Col·legial d’Escriptors de Catalunya va acollir, el passat 25 de març, la presentació d’aquesta publicació. José Corredor-Matheos, Ángel Guinda, Amador Palacios i Agustín Porras van participar en l’acte, moderat per Pilar Gómez Bedate.

El monogràfic que homenatja Ángel Crespo, coordinat per Amador Palacios, inclou una petita mostra de la seva àmplia obra poètica, un àlbum fotogràfic, així com unes valuoses aportacions per conèixer la seva vida i obra, de la mà de la seva vídua, Pilar Gómez Bedate, i d’alguns dels seus grans amics i companys, com José Corredor-Matheos, Dionisio Cañas, Santiago Sastre, Ángel Guinda i Enrique Trogal, entre d’altres.

En aquest segon lliurament, a més, la secció Tienen la palabra ofereix poemes inèdits d’Antonio Gracia, Zhivka Baltadzhieva, Martín López-Vega, Ingrid Tempel, Mircea Opriță, Hernán Vargascarreño, Moshen Emadi, Javier Lostalé i José Luis de la Vega, entre d’altres.

Tanquen el número dos discursos breus: en el primer, Jorge Cela Trulock recorda una entrevista que va mantenir amb Gabriel Celaya a finals dels anys setanta; en l’altre, seguint amb la recerca de noves petjades becquerianes, Agustínb Porras ens presenta les paraules emocionades de Chactas (en ser alliberat per Atala) com a font en què va beure el genial autor de la suggeridora rima L.

Índex del número 2.Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2