Divendres, 27 de gener de 2023Castellano  


La literatura de viatges, a VISOR’11
2/5/2011(Foto:)
 
La Vil·la Casals és l’escenari un any més de la jornada literària VISOR, que el proper diumenge 5 de juny celebrarà la seva setena edició. Enguany, el certamen se centrarà en la literatura de viatges i les ponències aniran a càrrec de Gabi Martínez –“Nous reptes del viatge”–; Ana M. Briongos –“Iran, teocràcia, poesia i gastronomia”–; Xavier Moret –“Islàndia, l'illa secreta”–; i Jordi Esteva –xerrada- col·loqui sobre Retorn al país de les ànimes–.

“VISOR'11: literatura de viatges”, dirigit per José Luis Espina i amb la col·laboració de l’ACEC, és un projecte destinat a la divulgació d'aquest gènere literari a través de diferents veus significatives, referents d'autors en ruta, viatgers impenitents que han fet, d'això, una forma de vida i que han contribuït a donar entitat a la literatura de viatges com una fórmula que dia a dia guanya prestigi com a marca narrativa.

Aquesta jornada literària és la continuació d'un projecte que la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament del Vendrell i la promotora cultural Bracket Cultura van començar fa set anys, amb l'objectiu de difondre la literatura i els seus diferents gèneres.

PROGRAMA

De 10 a 12 h.  
Visita gratuïta a Vil·la Museu Pau Casals per als assistents a les jornades.

De 12 a 13 h.
Gabi Martínez: Nous reptes del viatge.

De 13 a 14 h.  
Ana M. Briongos: Iran, teocràcia, poesia i gastronomia.

De 14 a 17 h.
Dinar al restaurant Xaloquell. Per a reserves, contactar amb el restaurant: Tel. 977680819 o info@restaurantxaloquell.com. Referència "Jornada VISOR'11"

De 17 a 18 h.  
Xavier Moret: Islàndia, l'illa secreta.

De 18 a 19 h.  
Projecció de la pel·lícula Retorn al país de les ànimes (direcció de Jordi Esteva).

De 19 a 20 h
Jordi Esteva: Xerrada-col·loqui sobre Retorn al país de les ànimes.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2