Dissabte, 28 de gener de 2023Castellano  


Presenten a París 'Le livre des adieux', de Josep Anton Soldevila
5/5/2011Josep Anton Soldevila (Foto:Carme Esteve)
 
La trducció al francès de l’obra El llibre dels adéus (Le livre des adieux), del poeta i tresorer de l’ACEC Josep Anton Soldevila, es va presentar ahir, 5 de maig, a Le Cent, Etablissement Culturel Solidaire de París. Blanca Massé és la traductora del llibre, publicat per l’editorial Comte D’aure.

Durant l’acte també es va presentar el vídeo art L’adieu, realitzat per la poeta i artista plàstica Gemma Ferron. Aquesta pel·lícula lírica està basada en el llibre de Soldevila i compta amb la música original de David Térosier i Eric Vague.

Josep Anton Soldevila (Barcelona, 1948), és Llicenciat en Ciències Econòmiques i Màster en Desenvolupament de Recursos Humans. Ha exercit diferents càrrecs a institucions artístiques i culturals, com les vicepresidències del Cercle Artístic de Sant Lluc i de l’Acadèmia Iberoamericana de Poesia. Soldevila és tresorer de l’Associació Col·legial d’Escriptors de Catalunya i forma part de l’Associació Cultural El Laberinto de Ariadna. Entre les seves publicacions, cal destacar: La Frontera de cristal (1977);  Les paraules que no has après a dir (1985); Un vast naufragi de somnis (1989); Cendres blanques (1991), llibre finalista del premi Carles Riba de 1990; Les aus de maig (1995); Últim Refugi (2002), premi Viola d'Argent dels Jocs Florals de Barcelona, 2000; l’antologia Poesia recollida 1985-2000; i El Llibre dels adéus (2007), finalista del XLIII Premi Ausiàs March. També ha participat en diferents antologies poètiques i és l’autor de la novel·la El Nudo i del llibre de contes No serà tan fàcil.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2