Dissabte, 28 de gener de 2023Castellano  


Poesia i +, a Caldes d’Estrac
23/6/2011Imatge del Festival (Foto:)
 
Caldes d’Estrac celebra, del 25 de juny al 24 de juliol, el Festival Poesia i +, organitzat per la Fundació Palau, amb un programa farcit de recitals, concerts, homenatges, cinema, exposicions i màgia.

L’edició d’enguany s’inaugura dissabte 25 de juny amb un acte dedicat a Joan Maragall i Josep Palau i Fabre, a càrrec de Tomàs Nofre i del cantautor Ignasi Roda, que presentarà, juntament amb Josep A. Garcia al piano i Vassil Lambrinov al violí, un concert-recital amb obres de Maragall i Palau i Fabre. Aquest  recital s’emmarca en l’Any Maragall i es completarà l’endemà amb la ruta “Joan Maragall a Caldes”. El Festival, però, té un programa molt complet, amb actes destacats com la nit de poetes, protagonitzada per Gerard Vergés, Laia Noguera i Francesc Garriga; el recital de Carles Duarte, que portarà els seus haikus, dijous 21 de juliol, a l’Arts Santa Mònica de Barcelona; i l’homenatge que el certamen retrà, el 7 de juliol, al poeta polonès Czesław Miłosz, premi Nobel, en el centenari del seu naixement.

També es podran escoltar les cançons de Jacques Brel, en català, en la veu de Jordi Vidal; Mercè Sampietro interpretarà els seus poemes preferits a l’entorn del desig i de la sensualitat; Marta Millà ens aproparà els grans poetes del sufisme; Miquel Pujadó cantarà els poetes musicats per la cançó catalana i, com a clausura, la cançó tradicional valenciana convertida en potent música actual per Pep Jimeno Botifarra.

Programa del Festival Poesia i +.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2