Dilluns, 6 de febrer de 2023Castellano  


L’edició digital, nou sector de LIBER
13/9/2011Imatge d'una edició anterior de la Fira Internacional del Llibre (Foto:LIBER)
 
La Fira Internacional del Llibre LIBER 2011, promoguda per la Federació de Gremis d’Editors d’Espanya, se celebrarà del 5 al 7 d’octubre, al pavelló 6 d’IFEMA-Feria de Madrid, i tindrà Romania com a país convidat. LIBER, en la seva edició número 29, estrena un nou sector, LIBER Digital, una plataforma de trobada entre els continguts, les idees i les tecnologies, que donarà cabuda a totes aquelles empreses dedicades a donar serveis als editors en el entorn digital.

Les diferents activitats de LIBER Digital intentaran respondre a les necessitats actuals de les editorials davant el repte que plantegen els nous entorns digitals. D’aquesta manera, algunes de les taules rodones i ponències programades són: “EPUB: la millor manera d’arribar a nous mercats i crear millors fonts d’ingressos”; “Com ser un freelancer 2.0 en la indústria editorial”; “Comercialització de continguts fragmentats. L’experiència d’edi.cat”; “Aspectes clau a tenir en compte en la venda de llibres per Internet”; i “Com combatre contra la pirateria i maximitzar els teus ingressos”.

Com cada any, CEDRO estarà present a la Fira i organitzarà la ponència “Gestió col·lectiva de CEDRO: vies de remuneració per la reutilització de continguts”, el dia 6 d’octubre, a les 11 hores, a la sala 14 del Centre de Convencions Sud.

Entre les activitats d’aquesta edició també cal destacar dues taules rodones sobre traducció. La primera, el 6 d’octubre, a les 12.30 hores, tractarà sobre els programes de subvencions per a la traducció literària en diversos països de la Unió Europea, organitzada pels Instituts Nacionals de Cultura de la Unió Europea (EUNIC). La segona, el dia 7, a les 12 hores, està organitzada per ACE-Traductores, que presentarà la comissió mixta de traductors i editors com a una fórmula per avançar-se als conflictes.

LIBER és la plataforma internacional més gran de negoci de la indústria editorial en espanyol, i un punt de trobada professional per a descobrir totes les possibilitats que els mercats emergents internacionals ofereixen a la indústria del llibre.

Programa d'activitats.


   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2