Dilluns, 6 de febrer de 2023Castellano  


Cursos d’escriptura creativa 2011-2012
30/9/2011(Foto:)
 
El Laboratori d'Escriptura de Barcelona, en què col·laboren diversos escriptors membres de l'ACEC, ofereix cursos d'escriptura presencials i virtuals que s’inicien la setmana del 17 d'octubre.

L’oferta és molt variada, des de cursos introductoris de narrativa (Fernando Clemot) o avançats (Antonio Tello) fins a cursos de novel·la (Javier Salinas / Leonardo Valencia) i poesia (Concha García). També disposa d'itineraris complets de formació com el Programa d'Escriptura Creativa o nivells avançats com el Programa Continu de Narrativa, que cobreixin diferents etapes del procés creatiu del alumne.

El Laboratori d’Escriptura, ubicat al barri de Gràcia (Escorial, 11), és un espai de trobada per estimular la creatividad, on els nous narradors hi poden desenvolupar els seus propis projectes culturals. Aquí hi exploren la seva creativitat als diferents àmbits narratius: des de la fotografia, passant per la poesia i la prosa, la il·lustració, teatre fins al periodisme, autoedició artesanal i les possibilitats digitals.

Els interessats poden dirigir-se a cursos@laboratoriodeescritura.com o al telèfon 932139489, o bé visitar la web: www.laboratoriodeescritura.com.

Consulteu els cursos:

Presencials
Virtuals   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2