Dimarts, 27 de setembre de 2022Castellano  


Marsé, Premi de la Cultura a Madrid
21/12/2011Esperanza Aguirre va lliurar el premi a Juan Marsé (Foto:Comunidad de Madrid)
 
La Comunitat de Madrid ha guardonat amb el Premi de Cultura 2010 en l’àmbit de la literatura al soci de l’ACEC Juan Marsé, destacant de l’autor que “tota la seva obra és una commovedora lliçó sobre el poder de la imaginació per escapar del patiment i la soledat”.

El lliurament d’aquests premis es va celebrar dilluns 19 de desembre als Teatres del Canal de Madrid, en un acte en què la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, va atorgar la Medalla Internacional de les Arts al cineasta Carlos Saura. En aquesta edició de 2010, també s’ha reconegut amb els Premis de Cultura la tasca de Josep Maria Pou, Rafaela Carrasco, Luz Casal, Gustavo Torner, Daniel Canogar, Carmen Maura e Hispania.

El premi a Juan Marsé ve fonamentat per una llarga trajectòria literària que va culminar el 2008 amb el Premi Cervantes. De la mateixa generació que altres escriptors importants com Terenci Moix o Gil de Biedma, l’anomenada Generació del 50, Marsé ha escrit obres com El amante bilingüe, La ronda del Guinardó o Un paseo por las estrellas.

   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2