Dijous, 9 de febrer de 2023Castellano  


Presentació del llibre ‘Época de emociones’
2/1/2012David Castillo, Jordi Virallonga, Ángeles Aymar, Arturo Lorenzo i Basilio Rodríguez (Foto:Carme Esteve)
 
L’ACEC va acollir el passat 27 de desembre la presentació de la novel·la Época de emociones, d’Arturo Lorenzo, que actualment dirigeix l’Institut Cervantes de Lió. A l’acte també hi van participar Jordi Virallonga, David Castillo, Pura Salceda, Basilio Rodríguez Cañada i Ángeles Aymar.

Arturo Lorenzo ha dedicat la seva vida professional a la difussió de la cultura espanyola a l’Exterior. Abans de dirigir l’Institut Cervantes de Lió, l’autor va estar al capdavant de les seus d’aquesta institució a Tànger, Nàpols, Rabat, Casablanca i Alger.

Época de emociones transcorre en capítols cada vegada menys fragmentaris, plena de codis sobre les últimes dècades de la nostra història, claus d’humor i desencant, d’aventura i renúncia, on el lector i el narrador fan el pacte de riure’s d’un mateix món, fins i tot d’algunes de les poques coses que valen la pena, grans poetes, grans amors. “La malenconia és la malaltia característica dels qui aspiren a ser com déus”, una malenconia barrejada en cadascuna de les seves pàgines, L’altra part correspon a una salvatge ironia.


Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2