Dissabte, 2 de març de 2024Castellano  


Jornades de Literatura Gai i Lèsbica
18/1/2012(Foto:)
 
L’Associació Col·legial d’Escriptors de Catalunya (ACEC) organitza les I Jornades de Literatura Gai i Lèsbica els dies 26 i 27 de gener, amb el patrocini de la Fundació Arena.

Les I Jornades de Literatura Gai i Lèsbica, coordinades per Alberto Mira, constaran de dues taules rodones. La primera, el 26 de gener, se centrarà en les perspectives sobre la qüestió de la representació de l’homosexualitat en la literatura i la literatura gai vista des de fora. Hi participaran Rafael Mérida, María Castrejón i Alberto Mira, moderats per Lluís Maria Todó. “Parlen els escriptors” és el títol de la segona sessió de les jornades, el 27 de gener, en què Eduardo Mendicutti, Iñaki Echarte i Isabel Franc exposaran la seva relació amb la idea, sempre controvertida, de la literatura gai. Maria Cinta Montagut serà l’encarregada de moderar aquesta taula. Les Jornades se celebraran a l’Aula Verdaguer de l’Ateneu Barcelonès (carrer de Canuda 6, de Barcelona), a partir de les 19 hores.

Les Jornades són fruit del conveni de col·laboració que l’ACEC ha signat amb la Fundació Arena per a organitzar conjuntament activitats culturals. Aquesta entitat privada sense ànim de lucre té com a objectiu principal l’equiparació de drets i oportunitats de la comunitat homosexual, i convoca, entre d’altres premis, el Terenci Moix de Narrativa gai i lèsbica.

Programa.


   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2