Dilluns, 6 de febrer de 2023Castellano  


Presentació de ‘Teatro, África negra en escena’
2/3/2012Paco Zamora, Vicenta Ndongo, Inongo-vi-Makomè (Foto:Carme Esteve)
 
L’escriptor camerunès Inongo-vi-Makomè ha reunit totes les seves obres de teatre en el llibre Teatro, África negra en escena. El periodista i escriptor Paco Zamora, l’actriu Vicenta Ndongo i l’autor van presentar l’obra a l’ACEC, el passat 1 de març.

Teatro, África negra en escena inclou les obres: Emama (El Monstruo); Muna Anyamba (Hija de Dios); Bwee o Ititi (Una chispa en la oscuridad); Mamá, Papá, tuve un sueño; El castigo del dios del sol; Bedidi (Los espíritus); La tentación de las mentes; Una voz en el silencio; Los descendientes; i Vahe Nsanga vo (La Tierra de la Paz). Inongo-vi-Makomè explica el conjunt de la seva obra dient: “La meva modesta obra literària beu de la font de la literatura oral dels meus avantpassats, que han donat forma als mites, llegendes i contes que s’han transmès. El simbolisme i la metàfora en tot el que conforma la nostra literatura és un punt que volia incloure amb l’objectiu de deixar un rastre en els que vinguin després de mi”.

Inongo-vi-Makomè va néixer a Lobe, Kribi (Camerun). Va rebre la seva educació primària a la seva ciutat natal i la secundària a Santa Isabel, avui Malabo (Guinea Equatorial). Després va marxar a Espanya, on va continuar els seus estudis a l’Institut de València del Cid Campeador. Va estudiar la carrera a la Universitat de València i a la de Barcelona, on viu ara. Actualment es dedica completament a la literatura, la producció de teatre i la narració de contes. Ha col·laborat i col·labora amb diversos mitjans de comunicació com El Periódico de Cataluña i La Vanguardia.

Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2