Dilluns, 6 de febrer de 2023Castellano  


Assumpció Forcada presenta el poemari 'Científicas' a l'ACEC
26/3/2012


L'ACEC va viure una tarda de ciència, música i poesia en la presentació del nou llibre d'Assumpció Forcada, Científicas (La Busca edicions). Conxa García i la cantautora Fina R. Palau van acompanyar l'autora.

Científicas és un poemari dedicat a les dones de ciència, un homenatge a unes dones excepcionals. La poeta dedica un poema a cadascuna d'elles, en què relata la seva vida, els seus descobriments, les travetes que els van posar en el seu camí els més envejosos o ineptes, i els honors que finalment van assolir. D'aquesta manera les rescata de l'oblit al qual les ha relegat la història oficial pel fet de ser dones.

Assumpció Forcada (Sudanell, Lleida, 1947). Biòloga, poeta i cantautora. Ha publicat els llibres: Immunitat, Flora Sapiens, Caducifolium, Hàbitat, Ecosistema, Caducifolium (rus-català), Germinació, Evolutio, Cosmos i fotosíntesi i Prisma. Alguns dels seus poemes han estat traduïts als francès, alemany, castellà i islandès, i forma part de diferents antologies russes i catalanes. Ha ofert diferents recitals poètic-musicals en centres culturals, emissores de ràdio, universitats i instituts.


   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2